Esquema per temes

 • CIRCUIT FORÇA

  Hola!! Degut a n’aquesta situació d’excepcionalitat que estem vivint on ens hem de quedar a casa, és molt important que d’una manera o una altra ens mantenguem actius, no només per l’aspecte físic sinó també per el pscicològic. Com a proposta desde l’assignatura d’EF i com a treball heu de realitzar el circuit de força d'autocàrregues que em vareu presentar o un altre adaptat a ca vostra.

  Freqüència setmanal: 2 o 3 dies a la setmana.
  Temps d’exercici: 20, 30 o 40 segons
  Descans entre exercicis: 10, 15 o 20 segons.

  Cada dia d’entrenament haureu de gravar-vos fent els exercicis, són suficients 30s , no fa falta gravar tot l’entrenament, també ho podeu fer  cámara superràpida Per cada dia d’entrenament tendreu 1 punt, Me l'heu d'enviar al meu correu jsllompartg@iessantanyi.cat

  Cuidau molt la posició de l’esquena en la realització dels exercicis, controlau la velocitat del moviment i la respiració durant l’exercici. No olvideu posar-vos música motivant!

  Salut i ànims!!

  • NUTRICIÓ

   Llegir el PDF sobre Nutrició i fer el treball. Data límit d'entrega dia 8 d'Abril.

  • CONDICIÓ FÍSICA I SALUT

   Realitzar el test i enviar el resultat (amb el càlcul)  juntament amb una reflexió/comentari del resultat obtingut (a n'es comentari s'han de contestar les preguntes per què he obtingut aquest resultat i que puc fer  per millorar-ho)

   Data límit d'entrega dia 29 d'abril jsllompartg@iessantanyi.cat


  • ACTIVITATS FINAL DE CURS

   Aquestes són les 3 darreres activitats del curs. 

   La primera activitat és una sessió de relaxació amb el mètode Jacobson. Per justificar que heu fet aquesta activitat  m'heu d'enviar un comentari on valoreu quines han estat les vostres sensacions i feis un petit resum de en que consisteix aquest mètode. La segona activitat de botar a la corda la podeu justificar gravant-vos en vídeo, si feis Endomondo basta la captura de pantalla. I a la tercera activitat heu de fer un comentari sobre l'article "Las mujeres que cambiaron el mundo"

   Teniu fins diumenge 7 de juny per entregar-ho.

   Salut!