🔴 ESPAI LLIURAMENT GENOGRAMA ENTRE COMPANYS/ES

Com a integrador/a social, dibuixa un genograma, a mà alçada, que incloguin les dades extretes de l'entrevista que li feu al vostre company/a. Alhora, ell/a també les ha d'extreure de vosaltres i fer el mateix. Pensau a acompanyar la tasca lliurant la informació obtinguda del vostre company/a per a comprovar que heu realitzat correctament el genograma.

Un cop l'hagis acabat, escaneja'l o fes-li una foto i penja-ho en l’espai preparat per a l’ocasió en el Moodle abans de les 16:50 h de dilluns dia 9 d'octubre, és a dir, just abans de classe. 

Criteris de qualificació (Rúbrica d’avaluació): en aquesta rúbrica es valorarà, en iguals parts percentuals, els següents conceptes:

- La comprensió del concepte de genograma (25%).

- La claredat i organització de la informació (25%).

- La precisió de la informació (25%).

- El correcte ús dels símbols (25%).

ATENCIÓ (MOLT IMPORTANT) FORMAT DE LLIURAMENT: el format de lliurament de la imatge ha de ser en jpg o jpeg i ha d’estar identificat de la següent manera: LLINATGE1_SIGLES NOM_GENO. Exemple: Maria Garcia = GARCIA_M_GENO. Si no ho feu així, l’activitat no serà puntuada. Així mateix, indicar-vos que si no és visible, tampoc es corregirà. Teniu cura de la imatge que preneu.

Sort i encert!!