Omet cursos disponibles

Cursos disponibles

Curs de biologia i geologia de 4rt ESO curs 17-18

Blocs per trimestres:1.- Gologia. 2.- Evolució i ecologia, 3.- Genètica

A través d'aquesta plataforma compartirem el materials i les presentacions que treballarem a les classes de Ciències Socials.

Esper que us sigui útil.

Joana

Curs de divulgació científica i tècnica

Proposta didàctica de l'assignatura optativa específica d'Informàtica de 4t d'ESO.

Els materials d’aquestes propostes didàctiques han estat elaborats pel Departament d’Ensenyament en el marc del programa mSchools, iniciativa impulsada per Mobile World Capital Barcelona amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona i GSMA.

Aquest curs ocupa més de 20Mb. Pot ser que el Moodle dels vostres centres tingui limitat el tamany dels cursos a restaurar. Si és així, podeu superar aquesta limitació fent la restauració del curs des del Drive de Google. Cal, doncs, que l'administrador del Moodle del centre configuri el Drive com a repositori d'arxius del Moodle. Per fer-ho pot seguir els passos indicats en aquesta PMF del Moodle d'Àgora.

Com a alternativa, també podeu accedir al Moodle com a gestor de centre i anar a la secció "Enviament de fitxers grans al Moodle". En aquesta PMF està explicat com fer-ho.Autor/a: Roser Cussó; Rosanna Fernández; Artur Coll; Jordi Regalés; Rafa Barrachina; Susan Dreger
Llicència: Creative Commons: Reconeixement – NoComercial – CompartirIgual (by-nc-sa)

Aquí trabareu recursos relatius a l'assignatura de Tecnologia INdustrial I de 1r de batxillerat

This site is intended for students of Batxillerat (Group A) aiming at passing the 1st course of the English language subject.