L'assignatura de Tecnologia i Enginyeria en primer any de batxillerat és una matèria que té com a objectiu principal brindar als estudiants els coneixements i habilitats necessàries per a comprendre i interactuar amb el món tecnològic que els envolta.

Durant el curs, s'exploraran diferents àrees de la tecnologia i l'enginyeria, des dels fonaments de l'electrònica i la informàtica fins als principis de la mecànica i l'energia. Els estudiants aprendran a utilitzar eines i programari tecnològic per a dissenyar i crear projectes pràctics.

A més, es fomentarà el pensament crític i creatiu, així com la capacitat de treballar en equip i resoldre problemes de manera eficient. Es promourà la innovació i l'emprenedoria, incitant als estudiants a idear solucions creatives als desafiaments tecnològics actuals.

En finalitzar l'assignatura, els estudiants desenvoluparan una comprensió més completa de la tecnologia i l'enginyeria, així com habilitats pràctiques que podran aplicar en la seva vida diària i en futurs estudis en àrees relacionades.