Imprimeix el llibre sencerImprimeix el llibre sencer

Activitats H5P

lloc: IES Santa Margalida
Curs: FORMACIÓ: CURS MOODLE 2020-2021
Llibre: Activitats H5P
Imprès per: Usuari convidat
Data: dijous, 13 juny 2024, 09:33

1. Intriducció

El mòdul d'activitat H5P us permet crear continguts com ara vídeos interactius, qüestionaris, activitats d'arrossegar i deixar anar, preguntes de resposta múltiple, presentacions i molt més. A més de tractar-se d'una eina d'autor per a contingut enriquit, l'H5P us permet importar i exportar les activitats, de manera que es facilita la possibilitat de reutilitzar-les i compartir-les.


Les puntuacions obtingudes queden enregistrades al mòdul de qualificacions de Moodle.Podeu afegir continguts interactius H5P creant-los amb la seva eina d'autor, o bé pujant inserint enllaç d'incrustació generant l'activitat a H5P.org o H5P.com

2. Com inserir-les

Les activitats H5P es poden inserir (iframe) en qualsevol lloc on tinguem HTML. Per exemple, en preguntes de qüestionari, en capítols de llibres, en la descripció d'una activitat...


Per fer-ho cal seguir els següents passos:


Aneu al H5P i cliqueu <> IncrustaPoseu-hi les mides i copieu el codi


Enganxeu aquest codi allí on vulgueu i pugueu escriure HTML.Per tal que els alumnes no vegin l'activitat H5P al curs, el que també faig és posar l'activitat H5P en una secció oculta però faig que l'H5P sigui disponible (1). Així l'activitat H5P estarà Disponible, però no es mostra a la pàgina principal del curs (2).


3. vídeo interactiu

Podeu veure les explicacions en anglès de com fer un vídeo interactiu en la següent pàgina web:

https://h5p.org/tutorial-interactive-video

I un exemple:

https://h5p.org/interactive-video.

A continuació un breu resum il·lustrat:

1r afegeix un vídeo
En aquest step 1 també podeu indicar quines Opcions de comportament tindrà el vídeo. Per exemple, us recomanem decidir (marcar o no) aquestes tres opcions segons el que vulgueu en el vostre cas.2n Veuràs una barra d'icones on cada icona correspon a un tipus diferent d'interacció. Algunes són qualificades i altres no.3r Mira el vídeo i atura'l per afegir interaccions en l'instant del vídeo que vulguis.
4. Tipus d'activitats

Existeixen molts d'altres tipus d'activitats, la millor manera de conèixer-les és probar-les:Com exemple teniu aquesta: 

(Question set= permet integrar diferents tipus de qüestions H5P dins una)