Esquema per temes

  • CIRCUIT FORÇA

    Hola!! Degut a n’aquesta situació d’excepcionalitat que estem vivint on ens hem de quedar a casa, és molt important que d’una manera o una altra ens mantenguem actius, no només per l’aspecte físic sinó també per el pscicològic. Com a proposta desde l’assignatura d’EF i com a treball heu de realitzar el circuit de força d'autocàrregues que em vareu presentar a la 1ª avaluació amb material o sense o un altre adaptat a ca vostra.

    Freqüència setmanal: 2 o 3 dies a la setmana.
    Temps d’exercici: 20, 30 o 40 segons
    Descans entre exercicis: 10, 15 o 20 segons.

    Cada dia d’entrenament haureu de gravar-vos fent els exercicis, són suficients 30s , no fa falta gravar tot l’entrenament, també ho podeu fer a cámara superràpida Per cada dia d’entrenament tendreu 1 punt, Me l'heu d'enviar al meu correu jsllompartg@iessantanyi.cat

    Cuidau molt la posició de l’esquena en la realització dels exercicis, controlau la velocitat del moviment i la respiració durant l’exercici. No olvideu posar-vos música motivant!

    Salut i ànims!!

    • ESPORT ADAPTAT

      Heu de mirar el vídeo i respondre a les preguntes d'esport adaptat.

      Data límit d'entrega día 8 d'abril

    • CONDICIÓ FÍSICA I SALUT

      Realitzar el test i enviar el resultat (amb el càlcul)  juntament amb una reflexió/comentari del resultat obtingut (a n'es comentari s'han de contestar les preguntes per què he obtingut aquest resultat i que puc fer  per millorar-ho)

      Data límit d'entrega dia 29 d'abril jsllompartg@iessantanyi.cat


    • ACTIVITATS

      Aquestes són les darreres activitats d'educació física d'aquest curs. L'activitat de Ioga és molt interessant per a que conegueu una altra manera d'exercitar el vostre cos mitjançant els estiraments dinàmics i les contraccions excèntriques i isomètriques. Per justificar que heu fet aquesta activitat basta que m'entregueu un comentari del que vos ha parescut la sessió destacant les posicions (noms) que vos han sortit i les que no.


      A la segona activitat heu de crear un material per poder fer un entrenament, això és una bona manera de fomentar la vostra creativitat i treurer-li profit. Per justificar aquesta activitat m'heu d'enviar una fotografia del mateial que heu creat juntament amb l'entrenament.


      I a la tercera activitat heu de fer un comentari sobre l'article "Ellas la victoria, ellos el dinero".


      Teniu fins diumenge dia  7 de juny per entregar-ho!!

      Saluut!